FIBRO ASIA PTE LTD, SINGAPORE

Tentang kita


FIBRO ASIA: Rakan niaga kami di Singapura

FIBRO ASIA PTE LTD yang ditubuhkan pada tahun 1998 ialah pejabat jualan ASEAN kami untuk produk jitu kelas tinggi FIBRO. Kami berkhidmat kepada pelanggan yang berpangkalan di Singapura, Malaysia, Thailand, Indonesia, Vietnam dan Filipina dengan perkhidmatan kelas pertama dan penghantaran yang pantas. Kami menawarkan 40,000 Alat ganti Piawai pelbagai jenis untuk membuat peralatan dan acuan, serta Meja Putar buatan Jerman.

Gudang kami yang sentiasa penuh di Singapura dan Jerman menjamin masa menunggu yang pendek, dengan perkhidmatan setempat kelas pertama.

Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi kami di +65 6543 9963
a
tau e-mel info(a)fibro-asia.com

 

PiawaiAN kesempurnaan teknologi tinggi

Alat ganti Piawai FIBRO digunakan sebagai produk standard untuk mengilang peralatan, membuat acuan dan kejuruteraan mesin termasuk set dai, elemen pemandu, elemen pemandu tanpa minyak penyelenggaraan rendah, alat ganti jitu seperti penebuk, pegas mampatan dan pegas bergas. Minat kami yang mendalam terhadap kejituan akan membolehkan anda mengilang peralatan bertaraf dunia.

Kejituan memang fokus perniagaan kami dan semua unsur alat memerlukannya. Kefungsian sesuatu peralatan ditentukan oleh kualiti alat ganti-alat gantinya dan Alat ganti Standard FIBRO memang sudah dikenali sebagai jitu dan boleh dipercayai.

 

FIBRO - Perintis dunia dalam meja putar

Meja Putar kami telah menjadikan kami terkenal di seluruh dunia dan kami menawarkan pilihan terbesar meja pengindeksan putar daripada satu sumber.

Meja Pengindeksan Putar oleh FIBRO digunakan sebagai paksi putar atau paksi untuk kedudukan, sebagai pembawa bahan kerja untuk peralatan mesin, dan juga dalam aplikasi pemasangan. Meja kami merupakan komponen penting mesin-mesin yang sangat produktif di seluruh dunia. Kejuruteraan berkualiti tinggi kami, tahap prestasi dan rangkaian produk yang luas akan membantu menyokong pengeluaran anda.

 sila klik untuk memuat turun katalog produk kami yang lengkap 
  

Kualiti tanpa kompromi Sejak 1958